Lokaler

Asymetrica

Asymetrica

Asymetrica

Isafjordsgatan 39B
12 Konferensrum
Om Asymetrica AB företag

Asymetrica AB företag Asymetrica driver kontorshotell där företag kan hyra funktionella lokaler till en relativt låg hyra. De tre våningarna innehåller 80 rum med ca 170 möjliga arbetsplatser i varierande storlekar.

Lokalerna ligger på Isafjordsgatan 39b, direkt i anslutning till Kista centrum.För små företag är det viktigt att hålla nere alla kostnader, och en stor kostnadspost är ofta kontoret. Samtidigt är det bra att sitta i en stimulerande miljö där man kan träffa andra entreprenörer och ha nära till olika typer av stöd och nätverk.

Det är just det man får i Asymetricas kontorshotell. Som hyresgäst hos oss har du en direkt närhet till företagsinkubatorn Growhouse och den dynamiska miljön i hela Kista Science City. Growhouse är ett samarbete mellan Stockholm Innovation and Growth (STING) som syftar till att nystartade teknikföretag ska kunna etableras och växa med Kista som bas.

Information
Kontaktuppgifter
Isafjordsgatan 39B Karta
Kontakt person: Marja Knut
Telefon: 08-6781099
E-post: marja@asymetrica.se

Fördelar

 • Vill du hyra?

  Med Sweroom kan du snabbt få tillgång till lokaler som kontor, konferensrum eller festlokaler. Vårt stora utbud av lediga ytor gör det möjligt att välja en plats utifrån storlek, pris och geografiskt område.

 • Jobba där du vill!

  Med Sweroom får du friheten att välja var och när du vill jobba. Här kan du hitta yta som passar dig. Du kan välja bland olika typer av arbetsplatser och lokaler.

 • Betala endast för den tid du använder!

  Du kan välja att betala per timme eller dag. På så sätt betalar du endast för den tid du använder platsen. Boka och betala online utan att behöva ringa in eller skriva kontrakt.

 • Vill du hyra ut?

  För dig som vill hyra ut, är Sweroom ett utmärkt sätt att enkelt få tag på folk som är i behov av en lokal. På så vis kan du täcka ledig kapacitet och spara på fastighetskostnaderna.

 • Ta kontroll och slipp bekymmer

  Vi minskar ditt administrationsjobb då bokningssystemet gör jobbet åt dig! Vi tar hand om betalningen och låter gästerna boka in sig själva.

 • Mötesplatsen

  Varje dag letar tusentals människor efter en plats att arbeta på eller en lokal att hyra. Det kan vara den resande entreprenören som behöver en plats för bara några timmar, ett företag som vill hyra ett konferensrum eller ett sällskap som behöver tillgång till en festlokal.

Logo

Välkommen till Sweroom Beta! Vi är just nu under utveckling, därför vill vi gärna att du hör av dig om du stöter på något problem på vår tjänst.

Följ oss

Om Sweroom

Sweroom skapades för att hjälpa människor och företag att komma i kontakt med varandra när behovet av att använda eller hyra ut uppstår.

© Copyright 2017 Sweroom. All rights reserved. Web by Sharpguy.